Chirurgie și Implantologie

Chirurgie/Implantologie

Extracţia dinţilor fără dureri, efectuarea operaţiilor chirurgicale stomatologice de ambulator. Restaurarea dinților absenți pe calea introducerii implantului în osul maxilar al pacientului, agumentarea osoasă- cresterea osului și de țesuturi moi în scopul obținerii de rezultate funcționale și estetice pe termen lung.​

Implantologie dentară

Astazi implantologii din Centrul Stomatologic Vivodent restabilesc dintii perduți și integritatea arcadelor dentare cu ajutorul implanților. Este o metodă practică pe larg în toată lumea care le permite pacienților să resimntă confortul fizic, estetic și functional.

Implantul dentar e ca și o rădăcină a dintelui pierdut, din aliaj de titan Biocompatibil și Bioinert cu organizmul omului.

Agumentare osoasă

Majoritatea intervenților chirurgicale necesită manopere de augumentare osoasă. Cind înălțimea și grosimea osului este limitată este necesar augumentarea-regenerarea țesutului osos.

Tehnica de regenerare osoasă include utilizarea Biomaterialelor:

  • Os de la pacient
  • Os de bovina
  • Os și materiale sintetice biocompatibile
  • Membrane rezorbabile și nerezorbabile
  • Plasmolifting

Agumentarea osoasă poate fi efectuată odată cu introducerea implanților sau înainte de implantare ,aproximativ cu 6-8 luni, urmînd ca implantele să fie inserate în osul nou format.