Turism Dentar

Bună, mă numesc Alexandru Smîntînă, sunt directorul clinicii „Vivodent”.

De la fondarea clinicii și până în prezent, ne propunem să atingem obiectivul principal al clinicii noastre: tratamentul calitativ al pacienților în concordanță strictă cu problemele lor dentare.

Lucrăm în această direcție în fiecare zi prin îmbunătățirea calității serviciilor și formarea specialiștilor. De aceea, în acest moment putem spune ferm că clinica noastră este dotată cu cea mai recentă tehnologie, iar specialiștii noștri sunt instruiți să utilizeze metode moderne pentru a trata chiar și cele mai dificile probleme dentare.

Ușile clinicii Vivodent s-au deschis mai larg pentru pacienții din Franța, Italia, Spania, Anglia și alte țări din întreaga lume. Personalul cu pregătire specială este capabil nu numai să consulte fiecare pacient străin în limba pe care o vorbește (italiană, engleză, franceză, spaniolă), ci și să îi asiste pe tot parcursul tratamentului atât în ​​clinică, cât și în afara ei.

Toate activitățile organizatorice legate de călătorii sunt în responsabilitatea noastră, ceea ce salvează pacienții de griji și situații stresante, iar personalul clinicii se poate concentra pe furnizarea de îngrijiri stomatologice de calitate.

Pune-ți încredere în VIVODENT și vei primi un zâmbet nou, frumos și sigur.

Priviți prețurile pentru serviciile noastre